Suomalainen laatutuote

Cover-terassilasitukset ovat täysin suomalainen laatutuote. Cover-terassilaseja on valmistettu ja asennettu vuodesta 1990. Tuote on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat ja vaativat sääolosuhteet. Suomalainen laatutuote kestää myös kansainvälisen vertailun, sillä Coveria asennetaan laajasti ympäri maailman, pääpainopisteen ollessa Euroopassa.

Terassilasitus

Cover-järjestelmän yksi menestyksen kulmakivi on sen sopivuus kaikenmuotoisille terasseille. Lasitus menee kulman yli, voit siis vetää kaikki lasit samaan reunaan olipa terassisi pyöreä tai minkä muotoinen tahansa.

Helppokäyttöinen ja kestävä

Cover-terassilaseja on erittäin helppo ja vaivaton käyttää. Järjestelmä on tehty kestämään ilman huoltoja. Käytämme aina karkaistua turvalasia ja laadukkaita materiaaleja. Annamme lasituksille 6 vuoden materiaalitakuun ja asennustyölle markkinoiden parhaan takuun 3 vuotta!

Kotitalousvähennys

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin ja työmme on kotitalousvähennyskelpoista. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta tästä.

Parvekelasitus

Cover-järjestelmän yksi menestyksen kulmakivi on sen sopivuus kaikenmuotoisille parvekkeille. Lasitus on mahdollista siirtää kulman yli, voit vetää kaikki lasit samaan reunaan olipa parvekkeesi pyöreä tai minkä muotoinen tahansa. Yhdenkäden avaus on helppo ja nopea käyttää. Lisäturvaa saat jopa 12 mm paksusta turvalasista. Cover on tehty avattavaksi. Ylä sekä -alapyörästöinen rakenne tekee lasien liikuttamisesta vaivatonta. Kaiken liikkekitkan ollessa pyörillä on kitkan aiheuttama kuluma mahdollisimman pientä. Avauksesta löytyy tuuletusasento ja avauksen puolelle on saatavilla vakiovarusteena toimitettava pikakiristyslenkki, jolla avatut lasit on helppo pinota esimerkiksi seinää vasten. Lisävarusteilla saat hiljaista kulkua varten laakeroidut pyörät, myrskytuulia vastaan monikäyttöiset helinänpoistovivut ja rosterisen aukipitolaitteen, josta löytyy lasinpysäytin mikäli avauspinon takana ei ole seinää. Järjestelmä on tehty kestämään ilman huoltoja. Käytämme aina karkaistua turvalasia ja laadukkaita materiaaleja. Annamme lasituksille 6 vuoden materiaalitakuun ja asennustyölle markkinoiden parhaan takuun 3 vuotta!

Toteuttamiamme lasitusratkaisuja:

Terassi2

Terassi5

Liukulasi3

Terassi30

Terassi28

Terassi19

Terassi20

Terassi10

Terassi11

Terassi3

Terassi44